Društvo ljubiteljev animiranih filmov, stripov in družabnih iger ANIMOV
Cankerjev drevored 50
6310 Izola
 
E-mail : animovdrustvo@gmail.com
GSM : 070 766 272   OD 16:00 do 18:00
ponzor2019
anime
animeizola2019
animeslika
NA ODRU LONKA
URA
NEDELJA 18.8.2019
SOBOTA 17.8.2019
kviz
19 : 00 GOVOR NA ODRU
 
V uvodnem govoru bo voditeljica povedala nekaj besed o konvenciji ANIME'2019 in napovedala program za soboto na odru. 
16 : 30 ANIME KVIZ
 
Društvo ANIMOV je organiziralo kviz z vprašanji iz animejev, da testiramo vaše znanje na področju animejev.
Mikrofon
17 : 30 COSPLAY POHOD
 
Cosplayerji se bomo sprehodili po mestu in pokazali vsem naše kostume. Kdor se udeleži, dobi bonus točko na cosplay tekmovanju.
cosplaypohod
19 : 10 PODELITEV NAGRAD
 
Organizatorjih posameznih tekmovanj bodo na odru razkrili zmagovalce sobotnih tekmovanj in podelili nagrade za tekmovanja.
 
 
prize

20 : 00 NASTOP K-POP

 

Sva Maxim Dovečar in Kaja Dovečar, sestri, stari sva 22 in 18 let in sva dance cover duo pod imenom 2STEPS4WARD. Aktivni sva že 4 leta in sva naredili že več kot 200 plesnih coverjev z okoli 190.000 ogledi vse skupaj na najinem kanalu. Namen, da narediva YouTube kanal ni bila želja po slavi, ampak želja do tega, da Slovenija postane bolj opazna kar se tiče K-POP glasbe. Definitvno se ne vidiva kot profesionalki. Obe že pleševa od malih nog. Kaja je aktivna navijačica članske skupine Tigrice in Maxim je pa bila v članski Hip-Hop ekipi v plesni šoli Zapleši.si.
Nastopava na K-POP World Festival, Signaling Twice tekmovanju, Risin' Star, 1theK Dance Cover Contest kjer sva na vseh tekmovanjih uspešno opravili spletno avdicijo in nastopali na Hrvaškem. Bili sva izbrani za največji oboževalki skupine VIXX na koncertu in sva jih tudi spoznali ter lahko naju vidite v videospotu ''Thank You For Being Born'' na CJENMMUSIC Official kanalu. Udeležili se bova tudi Anime dogodka ze drugič, tako da se vidimo!

18 : 00 COSPLAY VERIGA
 
Cosplayerji se bomo držali za roke in naredili - prvič v Sloveniji - verigo cosplayerjev. Koliko kostumov se bo povezalo, bo razkrila skupina Amai Kuro.
veriga

facebook
youtube
instagram
18 : 15 LARPG TEKMOVANJE
 
Skupina Tama iz Postojne bo organizirala LARPG tekmovanje. Prijave zbirajo cel dogodek na svoji stojnici. Prijavnine ni. 
larpg
2steps
cosplaytek
19 : 15 COSPLAY TEKMOVANJE
Tradicionalno cosplay tekmovanje, ki ga organizira Društvo ANIMOV in ga vodi skupina Amai Kuro. Prijave zbiramo na naši spletni strani.
animecoverproject
20 : 25 NASTOP GLASBENE SKUPINE ANIME COVER PROJECT
 
Na ANIME'2019 Izola bo prvič nastopila novonastala glasbena skupina, ki bo pela anime openinge. To bo njihov prvi nastop.
medal
19: 50 PODELITEV NAGRAD
 
Razkrili bomo zmagovalce posameznih tekmovanj in podelili bomo nagrade nedeljskih tekmovanj
notes
21 : 00 ANIME OPENINGI
 
Za slabo urco se bomo vrnili otroška leta in zavrteli vse znane anime openinge. Tako v italijanščini, kakor v nemščini. Nekaj se bo našlo tudi v japonščini.
20 : 15 ZAKLJUČNI GOVOR
 
Organizatorji konvencije bodo podali zadnje misli o dogodku in tako imeli krajši govor.
govor
Create a website